Adatvédelmi irányelvek

Ezen dokumentum célja, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtson arról, hogy a https://fesztivalszovetseg.ro/ honlapon (a továbbiakban Honlap) a kapcsolati űrlap használata milyen adatok kezelésével járhat, hogyan tároljuk és miként osztjuk meg ezeket.

 

1. AZ ADATKEZELŐ

Az Erdélyi Magyar Fesztivál Szövetség (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett az Önről gyűjtött információk megfelelő kezelése iránt, ideértve különösen azokat az adatokat, amelyek a magánszemélyeket azonosítják vagy azonosíthatják (a továbbiakban adatok).

 

2. A KAPCSOLATI ŰRLAP HASZNÁLATA SORÁN GYŰJTÖTT ADATOK

A kezelt adatok kategóriái

A kapcsolati űrlap (https://fesztivalszovetseg.ro/kapcsolat/) használata következtében a következő adatok kerülnek rögzítésre: név, e-mail cím, tárgy és az üzenetdoboz tartalma.

Az adatok felhasználása

A fent említett adatokat az Ön kérdésének/kérésének megválaszolása, illetve a felhasználók megfelelő informálása érdekében kezeljük.

Az adatok továbbítása

Az adatkezelő nem értékesíti a gyűjtött adatokat. Az adatok továbbítása a következő esetekre korlátozódik:

Az adatkezelő beszállítói, mint például a web-hosting cégek, e-mail szolgáltatók, elemző vagy információtechnológiai szolgáltatók lehetnek az adatok címzettjei.

Továbbá, a hatályos román törvényeknek vagy más alkalmazandó előírásoknak megfelelően, az adatok címzettjei a bűnüldöző vagy egyéb kormányzati szervek lehetnek.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja az Adatkezelő arra vonatkozó jogos érdeke, hogy a Felhasználóknak megfelelő tájékoztatást és segítséget tudjon nyújtani.

 

3. AZ ADATOK TÁROLÁSA

Az adatok tárolása a fent említett célok megvalósításáig, illetve a jogszabályi kötelezettségek teljesítéséig történik.

 

4. AZ ÉRINTETTEK JOGAI

Amennyiben a hozzáféréshez, helyesbítéshez, törléshez való jogát vagy más az Általános adatvédelmi rendeletben meghatározott jogát szeretné érvényesíteni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Adatkezelővel a következő címen: erdelyifesztivalszovetseg@gmail.com.

 

5. AZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FRISSÍTÉSE

Jelen tájékoztató utolsó frissítésének dátuma: 2021. november 22. Időről időre ennek tartalma felülvizsgálatra kerül. Annak érdekében, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon a személyes adatok kezelését érintő változásokról, ajánlott időközönként ezen oldal meglátogatása.